Ladies first???
· Страница 2 из 2 · 1, 2
Re: Ladies first???
Пардоньте, ми самі нє мєстние. Ніжайше прошу мене простить необразованого. І, заради всього святого, пишіть смс... З.І. я не п"ю на брудершафт, так що доведеться таки на "Ви".
Re: Ladies first???Будьте так любезны.
![]() senin benim hakkımda ne dusunduğun umurumda bile değil. seni dusunmuyorum bile!
никогда не спорьте с дебилом, иначе опуститесь до его уровня, где он задавит вас своим "интеллектом". лучше быть одной, чем вместе с кем попало.
... и шепотом... Fruit, sweets and... rock-n-roll
если руки золотые, то неважно из какого места они растут Re: Ladies first???
Ога, і з істерикою, так? Мрійте, дівчатка. З.І. Вашу б енергію та в мирних цілях... Атом тихо сопе збоку.. З.І.І. Альона, ратуйте, пагібаю, кидайте ті клубніки, бо накликав на себе гнів фурій ![]()
ЭТО КТО ТУТ ФУРИИ ![]() Fruit, sweets and... rock-n-roll
если руки золотые, то неважно из какого места они растут Re: Ladies first???
Опять промашечка! Conder, пардон, имени Вашего не знаю (не затруднит назваться? ) я имею гордый, прекрасный, непобедимый, очаровательный, умопомрачительный, несравненный, потрясающий, великолепный, королевский титул ЗМЕЯ!А Вы..... senin benim hakkımda ne dusunduğun umurumda bile değil. seni dusunmuyorum bile!
никогда не спорьте с дебилом, иначе опуститесь до его уровня, где он задавит вас своим "интеллектом". лучше быть одной, чем вместе с кем попало.
Re: Ladies first???Нє, жіночки...
Ну хто так з чоловіками себе поводить, га? Ну хіба можна так до него:
або
Ви ж так себе поводите. Треба з ним осторожно і ласково. А то так ви всіх мущин роспугаєте тут. А на клубніку я не їздила ще. Холодно ж, ви шо! Re: Ladies first???
Блін, солідарний на 120%! А потім сидять і гадають "втіче-не втіче" То Calikusu: Хто це Вас (так?) таким гадючим титулом нагородив? Якщо гороскоп, то це ше може й пройде, а от якщо ні, то вибачайте, але Вас (так?) здається прокинули . А я живу по простому, як мої діди-прадіди нетитулована особа, капітан низьколетючого бомбардувальника, прийомів не влаштовую, для роботи джамшутів не наймаю. Отаке. А нащот кому вперед, то я скажу одну просту істину із бородатого анектодоту:
Люблю военных И почему это титул гадючий? Это аббревиатура.... ![]() senin benim hakkımda ne dusunduğun umurumda bile değil. seni dusunmuyorum bile!
Я вас разочарую: я не воєнний, був ним шось з місяць на зборах на 4 курсі інституту . А низьколетючий, то мене так називає інструктор який вчив водити машину, каже: "Хіба ж ви (нас було двоє в нього таких) їздите? Ви ж низько літаєте!", а ще цю теорію підтвердив колись доблесний Гаєць в Гурівщині запитавши: "Ви знаєте з якою щвидкістю Ви так низько летіли?" . А бомбардувальник через те шо машина така.А, пардоньте, від чого абревіатура?
А ви не станете мене вважати дуже самовпевненою? ![]() senin benim hakkımda ne dusunduğun umurumda bile değil. seni dusunmuyorum bile!
· Страница 2 из 2 · 1, 2
Кто сейчас онлайнСейчас этот раздел просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1 |
Активные темы
17:05:04 Любовный приворот. Что Вы об этом думаете? (44) cosmoZ
17:05:13 НЕЧТО в пакете сока (4) cosmoZ
14:05:27 летний интенсив! (0) cupofenglish
14:05:44 Как Вы относитесь к женщинам, которые..? (18) MsMarina
14:05:53 Что должен говорить мужчина 8 марта? (2) MsMarina
14:05:14 Мужчины, с которыми не стоит связываться (3) MsMarina
14:05:21 10 мифов о гражданском браке (3) MsMarina
14:05:50 Что никогда нельзя говорить мужчине (9) MsMarina
14:05:40 Хотели бы вы изменить свое прошлое? (40) MsMarina
14:05:01 Человек-невидимка (6) MsMarina
|